Verwarming

Verwarming is een belangrijk onderdeel van de woning. Warmte geeft het comfort om ons goed te voelen. We willen graag een constante en aangename temperatuur, in elke plaats en op het tijdstip van onze keuze. Bovendien kan men ook nog extra rendement zoeken en daardoor gevoelig minder verbruiken.

Meer lezen

Condenserende gaswandketels.

Wandhangende condensatieketels zijn compact en hebben een laag gewicht. Ideaal als u weinig plaats heeft. Bij Buderus zijn alle onderdelen bovendien langs de voorzijde bereikbaar, waardoor ook de installateur of onderhoudstechnieker in een kleine ruimte kan werken.

Traditionele gaswandketels.

De installatie van dit type ketel is in België bij wet geregeld. In appartementsgebouwen met een gemeenschappelijke schouw is het niet altijd mogelijk om een condensatieketel te plaatsen. Voor deze situaties biedt Buderus ook nog een zeer betrouwbare traditionele wandketel aan.

Vloerstaande condenserende ketels.

De faam van Buderus komt van de betrouwbaarheid van zijn stookolieketels. Deze bewijzen dat een rijke traditie en innovatie perfect samengaan. Het Buderus gamma vloerstaande ketels biedt u rendabele condensatietechnologie, een unieke modulerende brander en een gebruiksvriendelijke regeling.

Wil ook jij er graag warm bij zitten?

Aarzel niet en contacteer ons voor een gratis offerte of voor meer informatie

Contacteer ons