Alternatieve verwarming

Verwarming is een belangrijk onderdeel van de woning. Warmte geeft het comfort om ons goed te voelen. Meer en meer begint echter energieverbruik en kostprijs van verbruik ook mee te spelen bij de mensen. Het is dan ook goed nieuws dat we alternatieve bronnen kunnen voorstellen.

Meer lezen

Bodem/water warmtepompen

Een bodem/water warmtepomp, ook wel geothermische warmtepomp genoemd, gebruikt de natuurlijke warmte die aanwezig is in de bodem. Via een verticale boring of een horizontaal captatienet (stelsel van buizen in de ondiepe ondergrond) wordt de energie aan de bodem onttrokken.

Lucht/water warmtepompen

Met een lucht/ waterwarmtepomp benut u een onuitputtelijke energiebron, de “lucht”, die u kan gebruiken voor de verwarming en voor de productie van sanitair warm water. In ons uitgebreide gamma vindt u zeker een systeem op maat.

Sanitaire warmtepompen

De Buderus sanitaire warmtepompen produceren op een energiezuinige manier warm water voor het hele gezin. Afhankelijk van het model gebruiken ze de binnen- of buitenlucht om de warmte op te wekken. Door ze te koppelen aan zonnepanelen realiseert u nog bijkomende efficiëntie en besparingen.

Wil ook jij er graag warm bij zitten?

Aarzel niet en contacteer ons voor een gratis offerte of voor meer informatie

Contacteer ons